Kunt U Echt Een Einde Maken Aan De Krassen Op Uw Auto Met Deze Eenvoudige Gelpen?

26/11/2022 | Lars de Roos

Samenvatting: Een Zweedse uitvinding is schokkend voor de autowereld met zijn gepatenteerde gelformule en kosteneffectief ontwerp. Miljoenen exemplaren zijn al verkocht en maken de auto’s glad met trots en helemaal zo goed als nieuw. Autoliefhebbers noemen dit al de grootste uitvinding sinds de interne verbrandingsmotor en het is gemakkelijk te zien waarom. Bestel nu uw SuperScratch Pen met 50% korting en met gratis levering terwijl hij nog op voorraad is…

Is uw mooie nieuwe auto gemarkeerd met een opvallende en zichtbare kras? Heeft u alle doe-het-zelf oplossingen die niet echt werken al geprobeerd? Wilt u echt naar de garage rijden en onredelijke bedragen betalen om een krasje in de lak te repareren? Nou dan heeft u vandaag geluk, want deze nieuwe krasjesmakers-gelpen is precies wat u nodig hebt.

Herinnert u zich uw auto nog toen u hem net had, hè? De frisse geur van de bekleding, de gloednieuwe luchtverfrisser als cadeau en het licht dat van de gladde, heldere en mooi glanzende (of matte als u een fan bent van die) verfbeurt afstraalt. U reed er overal met trots mee en liet het zien aan iedereen die u maar kon. Maar toen gebeurde er iets. Misschien parkeerde iemand te dichtbij en sloeg hij met zijn autoportier, of misschien besloot een of andere kat dat uw kap een lekker warm bed was. Hoe dan ook, uw auto had nu een krasje. Een opvallend merkteken dat u gewoon niet kon verstoppen. Iedereen kon het zien. De trots die u voelde toen u rondreed, veranderde in schaamte.

U probeerde het zelf te repareren, maar de kras wilde gewoon niet weggaan. U ging naar de garage en ze wilden u een flink bedrag in rekening brengen. U betaalde het. U wilde die trots van een fris uitziende auto weer hebben. En toen gebeurde het weer. Is dit het? Bent u voor altijd gedoemd om uw monteur te blijven betalen voor elke kras?

Niet meer. Deze gelpen geeft u weer dat gevoel van rondrijden in een gladde, glanzende auto.

Een Pen Dat Krassen Doet Verdwijnen?

Ze noemen het SuperScratch Pen. Een passende naam, want u kunt echt alle onvolkomenheden van het autocarrosserieën wegwuiven. De Zweedse startup achter dit geweldige product en zijn gepatenteerde formule heeft geen moeite gespaard om ervoor te zorgen dat hun product effectief was, maar ook zeer veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Het eindresultaat is een zeer efficiënte gelpen die iedereen kan gebruiken om de auto weer in zijn oude glorie te herstellen. Een gezinssedan, een vrachtwagen of een fiets, mat of glanzend, zomer of winter, woestijn of moerasland, de SuperScratch Pen is ontworpen voor elke uitdaging.

Maar werkt het echt?

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld. Degenen die van auto’s houden en degenen die de bus nemen. Ons kantoor heeft beide, en om de SuperScratch Pen te testen, hadden we natuurlijk een krasje nodig. Een van onze medewerkers heeft onlangs zijn gloednieuwe rode auto gekrast en is er nog niet in geslaagd om hem te repareren.

De resulterende kras was zeer zichtbaar en zeer opvallend omdat de kleur van de auto felrood was. We hebben de SuperScratch Pen zacht aangebracht en gewacht tot de gel droog was. Binnen enkele minuten was de kras verdwenen en zag de auto er weer als nieuw uit.

Terwijl ons autoliefhebbende kantoorlid wegrende om zijn kostbare auto te omhelzen, namen we de SuperScratch Pen mee het kantoor in om te zien wat er nog meer opschept:

Gepatenteerde gelformule – de speciale gel is zeer effectief en weerbestendig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over regen of zonneschijn.

Werkt met alle verven – glanzend, mat, dik of dun, de gel van de pen werkt perfect met elk type coating die uw auto kan hebben.

Werkt met elk voertuig – vrachtwagens, bestelwagens, fietsen, scooters, de SuperScratch Pen kunnen het allemaal.

Veilig in gebruik – de gepatenteerde formule is niet giftig en niet gevaarlijk, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het aanraken van uw auto achteraf.

Corrosiebescherming – beschermt effectief tegen elk vervelend water of lucht dat door de kras heen is gekomen om het lichaam van de auto aan te tasten.

Past in elk dashboardkastje – De SuperScratch Pen, zo groot als een gewone pen, is ontworpen om zeer draagbaar te zijn.

Zeer eenvoudig te gebruiken – open gewoon de dop, breng de gel aan, laat het drogen en u kunt gaan. De gel pennenkoppen zijn vervangbaar.

Er was echt niets ingewikkelds dat u moet doen. Gewoon toepassen, laten drogen, en genieten van een krasvrije auto. Het hele proces zou maar een paar minuten moeten duren. We probeerden uit te rekenen hoeveel goedkoper dit is dan de auto naar de winkel te brengen om hem te repareren, maar eigenlijk zijn de besparingen bijna niet te overzien.

De SuperScratch Pen kosten normaal gesproken 78 €. Een meer dan redelijke prijs om dat gevoel van een glimmende gladde nieuwe auto weer te krijgen, maar het bedrijf viert eigenlijk zijn baanbrekende verkoop van het product met beperkte tijd 50% korting en gratis wereldwijde verzending! U hoeft nooit meer te gaan om de lak te repareren! U kunt nu uw SuperScratch Pen krijgen voor slechts 39 €.

De SuperScratch Pen is echt opmerkelijk en we kunnen gemakkelijk zien waarom het een steunpilaar van handschoenvakken over de hele wereld wordt.

Maar geloof ons niet op ons woord. Deze mensen hielden van SuperScratch Pen:

“Ik heb kinderen. Ze zijn niet bepaald voorzichtig met onze gezinsauto. Ik was een beetje ongerust. Er kwamen als maar meer krassen bij, maar toen vroeg een vriend me waarom ik niet deze nieuwe gel pen ding dat iedereen het over heeft gebruikt. Ik was in het begin echt sceptisch, dacht dat het wat nep-Chinese rotzooi was, maar was aangenaam verrast. In het tempo waarin mijn kinderen nieuwe krasjes op de auto zetten, zou ik waarschijnlijk een andere moeten bestellen, maar dat werkt zeker!

“Het kan niet te vroeg zijn aangekomen. Laat me u vertellen, het vervangen van een hele autoportier omdat een enkele kras op de deur corrosie binnen laat, is GEEN prettige ervaring. Elke keer als ik het kleinste merkteken zie, trek ik dit ding er meteen uit. Ik wou dat ik dit twee jaar geleden had.”

“Ik ben een automonteur. Ja, een van de goeie die u bij reparaties niet afscheurt. We bestaan. Ik gebruik deze pen heel vaak als ik onderhoud aan auto’s doe en ik raad vaak mensen aan die binnenkomen om een paar krasjes te repareren om er gewoon een te kopen in plaats van elke keer bij mij terug te komen, ik word liever betaald om echte problemen op te lossen.”

 

Conclusie: Moet U de SuperScratch Pen halen?

Heeft u een auto? Dan ja. Heeft uw vriend een auto? Nogmaals, ja. De SuperScratch Pen pen is een opmerkelijk hulpmiddel voor elke autobezitter. Haal die glimmende nieuwe auto terug die u op dag 1 had en rij er nog een keer trots mee.

Voordelen:

  • Zeer Eenvoudig Om Te Gebruiken Voor Iedereen
  • Geen Speciaal Gereedschap Nodig
  • Werkt Met Alle Autokleuren En -Merken
  • Veilig Voor Uw auto En Chemicaliën Vrij
  • 50% Korting Momenteel Beschikbaar

Nadelen:

  • Kan Snel Uitverkocht Zijn

 

Hoe Komt U Aan De SuperScratch Pen?

Nu u weet dat iets wat zo revolutionair en toch eenvoudig is, bestaat, vraagt u zich waarschijnlijk af waar u het kunt krijgen, dus hier zijn de eenvoudige stappen:

  1. Wij raden u aan om een originele SuperScratch Pen te bestellen op de website van de officiële leverancier.
  2. Breek het open, pas toe, laat het drogen en ga pronken met uw vrienden hoe goed uw auto eruit ziet.

SPECIALE PROMOTIE: Voor een beperkte tijd, krijg 50% korting en gratis verzending!

Klik hier om uw SuperScratch Pen te claimen met 50% korting en gratis wereldwijde verzending. >>>

TERMS AND CONDITIONS   PRIVACY POLICY   CONTACT US   ADVERTISER DISCLOSURE

Copyright 2022 © All Rights Reserved.